BG - EN
 
Продава се на етап скица с виза за проектиране.
За контакт >>
 
 
Информация
 

"Алепу" ООД - гр. Пловдив представя ваканционно селище - гр. Созопол, местността "Алепу", над залив "Хумата".
Теренът се намира на 10 км. Южно от гр. Созопол в посока Приморско, непосредствено над залив "Хумата", в местността "Алепу" - в землището на гр. Созопол.

Ваканционно селище, разработено в 2 варианта, върху площ от 33 декара при следните параметри - по одобрен и влязъл в сила ПУП (Подробен устройствен план) и сменен статут на земята, а именно: плътност на застрояване - 30%, интензивност на застрояване - 1,5; кота корниз - Н 10 метра.

Вилното селище ще бъде с обща инфраструктура, включваща - вътрешни охраняеми паркинги, спортни игрища за тенис на корт, волейбол, баскетбол, спортни и СПА-центрове, открити басейни откъм всяка от жилищните групи бунгала (на групи) и хотелска част.

Бунгалата ще бъдат изградени от естествени материали - керамични тухли, камък, мазилки, дърво, керемиди на стоманодобивна конструкция.
Тенекеджийските работи ще бъдат изпълнени от медна ламарина. Дограмите ще бъдат изпълнени от висококачествени алуминиеви профили с прекъснат термостат и високо ниво на топлоизолация в цвят - имитация на дърво (орех). Стъклопакетите ще бъдат цветни - ниско емисионно стъкло, задържащо ултравиолетовите лъчи.
Вътрешните врати ще бъдат изпълнени от плътен MDF с естествен дъбов фурнир и обков (Германия или Италия).
Структурната система на фасадите (в това число топлоизолация и мазилки в цвят) ще бъде изпълнена от продукти на концерна Капарол (Caparol) - Германия.
Всички вътрешни оцветявания върху стени и тавани ще бъдат изпълнени с продукти на Капарол в цвят по избор на клиента.
Всички настилки и облицовки по подове и стени, като керамика, гранитогрес, фаянс, санитарен фаянс и и аксесоари ще бъдат доставени и монтирани за сметка на продавача след направен съответен избор от купувача.

 
І вариант

представляващ едно общо тяло, тип хотел (1) и бунгала със застрояване на групи с по 6 стаи, с обща застроена площ - 8 134 кв. м. и РЗП (разг. застр. площ) - 24140 кв. м. на две нива.


Ситуационен план 1:1000


Разпределение - 1-ви етаж


Разпределение - 2-ри етаж


Фасада


Фасада

 

ІІ вариант

представляващ едно общо тяло - тип хотел (1) и бунгала на групово застрояване с по 2 апартамента и 2 броя мансардни апартаменти с ЗП (застроена площ) - 10 176 кв. м. и РЗП (разгъната застроена площ) - 39 424 кв. м.


Ситуационен план 1:1000

 


Разпределение 1-ви - Партерен етаж


Разпределение 2-ри етаж


Разпределение 3-ти етаж


Разпределение 4-ти етаж - мансарда


Фасада


Фасада


Фасада


Фасада

 
ІІІ. Цени

Цена на земята на етап "скица с виза" за проектиране - 60 евро/кв.м. (без ДДС).


   
web: Idea STUDIO
2006 © Алепу ООД. Всички права запазени.